Pelinul Dulce (Artemisia Annua) distruge 98% din celulele canceroase in doar 16 ore

Artemisia Annua (Pelinul Dulce) este o planta aromatica folosita in medicina chinezeasca ca si un remediu puternic impotriva malariei. Artemisininul este substanta activa ce se regaseste in aceasta plante. Oamenii de stiinta au descoperit faptul ca asocierea artemisininului cu fierul mareste in mod remarcabil eficacitatea acestuia impotriva cancerului pulmonar si de san.

A nu se confunda Artemisia Annua (Pelinul Dulce) cu urmatoarele plante :

Artemisia dracunculus (tarhonul) : condiment si antispasmodic.

Artemisia vulgaris (pelinul negru) : recomandat pentru problemele hormonale precum dismenoreele, amenoreele si tulburarile menopauzei.

Artemisia absinthium (pelinul alb) : il gasim pe piata sub forma de ceaiuri sau capsule, recomandat la problemele digestive si pentru deparazitarea interna.

Revista Life Sciences (SUA) a prezentat un studiu despre artemisinin intocmit de catre Universitatea din Washington, condus de doctorii Narenda Singh si Henry Lai. Studiul respectiv a demonstrat ca artemisininul are capacitatea de a distruge rapid aproape 30% din celulele canceroase pulmonare. Insa, administrandu-l impreuna cu fier, eradicheaza pana la 98% din celulele canceroase in doar 16 ore.

In plus, consumul acestei plante nu are nici un impact asupra celulelor pulmonare sanatoase datorita fierului ce se leaga selectiv numai de tesutul canceros, devenind astfel tinta artemisininului.

Un alt studiu a fost realizat pe mostre de tumori mamare canceroase in vitro. Din momentul in care aceste celule canceroase au absorbit fierul, artemisininul a inceput sa actioneze ca si un magnet doar asupra acestora. In urma experimentului, s-a observat o rata de neutralizare a cancerului de 75% dupa numai 8 ore de tratament si mai pe urma de aproape 100% dupa 24 ore de tratament.

De la momentul finalizarii acestor cercetari, numeroase experimente noi de acest tip au fost facute pe alte tipuri de celule canceroase (prostata, intestine) si pana acum toate au dovedit ca artemisininul insotit de fier distruge selectiv tumorile canceroase. Aceste rezultate extraordinare au facut ca artemisininul sa caracterizat de catre Dr. Len Saput drept “o bomba inteligenta impotriva cancerului”.

Alexandra George

Terapeut Naturopat-Iridolog

 

Sursa: https://www.alternativesante.fr/cancer/l-artemisia-annua-contre-le-palu-et-le-cancer

Artemisinin (Artemisinina), 100 mg, 90 capsule – Primo Nutrition

Pelin Dulce (Artemisia Annua), 500 mg, 90 capsule – Primo Nutrition

Pachet Pelin Dulce 500 mg si Fier 200 mg – Primo Nutrition

Ceai Artemisia Annua, Pelinita, Pelin dulce, 100 g pulbere – Primo Nutrition

 

2 Responses to Pelinul Dulce (Artemisia Annua) distruge 98% din celulele canceroase in doar 16 ore

  1. Am comandat acum cateva saptamani de la dumneavoastra Artemisinin pentru catelusa mea ce are cancer mamar. Deja dupa doua luni de tratament a inceput sa se micsoreze tumoarea. Nu-mi vine sa cred ca functioneaza si pentru caini!! Multumesc lui Dumnezeu ca am gasit acest produs.

  2. Buna ziua, Eu sunt terapeut in terapii alternative si am tratat in jur de 20 de pacienti cu cancer de prostata cu pelinul dulce si fier de la dvs. Cel mai minunat lucru este ca toti se simt bine. Mia mult ca sigur ca daca nu gaseam acest produs unii dintre ei erau astazi morti !
    Multa sanatate la toata lumea si doamne fereste de cancer pe toata lumea.
    Doamne ajuta

Leave a reply

0
Coșul meu
Call Now Button