Cum cumpar?

Puteti suna la: 0723 167 904 sau la  0722 223 025  sau comanda direct de pe site.

Comenzile telefonice se fac de luni pana vineri intre orele 9:00 si 18:00.


Pentru a trimite o comanda urmati cele 3 etape de mai jos:

1) alegeti produsele pe care doriti sa le cumparati si apasati butonul „Adauga in cos”. Prin aceasta operatiune produsele ajung in cosul dumneavoastra. In acest meniu aveti posibilitatea sa modificati cantitatea dorita si sa vizualizati intreaga comanda.

2) din pagina cosului dvs. virtual apasati butonul „Comanda” si veti fi directionati spre formularul de expediere unde trebuie sa completati numele si adresa la care se va face livrarea.

3) dupa ce ati completat formularul de comanda apasati butonul „comanda” din josul paginii, urmand ca imediat sa primiti un e-mail de confirmare.

Dupa lansarea comenzii se verifica existenta in stoc a produselor solicitate si veti fi contactat de catre operatorii nostri pentru a confirma si stabili detaliile de livrare.

De luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00 un agent de vanzari va sta la dispozitie pentru orice fel de intrebari, nelamuriri, sugestii sau reclamatii.


Modalitati de plata:

Metoda de plata folosita este „Plata Ramburs” si colaboram pentru livrari atat cu Posta Romana cit si cu curierul rapid Urgent-Cargus. Plata se face in momentul primirii coletului.

Astfel, in momentul primirii coletului, veti achita contravaloarea produselor comandate + taxa de transport.


Livrarea produselor:

Comanda va fi procesata in maximum 24 de ore.

Cheltuielile de trimitere prin posta sau curierat vor fi suportate de cumparator.

0
Coșul meu
Call Now Button