Termeni si conditii

Utilizarea informatiilor personale

Cand faceti comenzi pe site-ul nostru noi colectam informatiile pe care ni le puneti la dispozitie numai pentru a putea sa va onoram comenzile respective si eventual pentru a face promotia unor noi produse si servicii pe care magazinul nostru electronic le are disponibile in timp. Datele pe care ni le furnizati nu vor fi folosite niciodata pentru alte scopuri numai daca dumneavoastra ne permiteti acest lucru.

Toate informatiile existente si legate de site-ul si produsele noastre ne apartin si nu pot fi folosite de catre nimeni fara autorizatia noastra. Folosirea sau sugerarea oricarei legaturi intre insemnele („logo-ul”) magazinului si o terta entitate este interzisa fara aprobarea noastra explicita.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica descrierile, imaginile si preturile produselor oricand doreste fara a instiinta pe nimeni. Este de datoria clientilor nostri de a verifica continutul, imaginea asociata si pretul produsului pe care doresc sa-l cumpere.

Sfaturi profesionale sau informatii medicale

Suplimentii alimentari nu se incadreaza in categoria medicamentelor. In consecinta, conform reglementarilor europene cu privire la mentiunile de sanatate legate de acestia, nu putem face recomandari in ceea ce priveste tratamentul, prevenirea sau vindecarea unor afectiuni cu ajutorul acestora. Articolele de pe blogul de sanatate nu reprezinta parerea noastra, ci opiniile unor specialisti si cercetatori din domeniile biologiei si medicinei. Toate afirmatiile din cadrul articolelor de pe blogul de sanatate pot fi dovedite cu surse bibliografice.

Continutul acestui site are caracter informational, cuprinzand date general valabile si accesibile care se gasesc pe internet si in literatura de specialitate legate de beneficiile pentru sanatate ale substantelor active prezente in produsele noastre.

Va recomandam sa va adresati medicului pentru obtinerea de sfaturi in ceea ce priveste utilizarea produselor noastre in diferite afectiuni sau tulburari de care suferiti.

Este interzis tertilor de a  face afirmatii despre proprietati presupus curative ale produselor noastre ca si cum ar veni sau ar fi autorizate de catre noi

Tranzactii comerciale

Pentru a cumpara produsele noastre trebuie sa aveti varsta minima de 18 ani si sa fiti de acord cu termenii si conditiile noastre privind comercializarea acestor produse incluzand plata taxelor cerute prin lege cat si taxele de ambalare si expeditie explicitate pe site-ul nostru.

Returul produselor cumparate se accepta numai in cazul cand produsele sunt intacte, dublu sigilate si nedeteriorate la exterior in nici un fel. Returnarea se va face in termen de 10 zile lucratoare de la data cumpararii.

Descrierea produselor este facuta cu buna credinta si in limita cunostintelor de care dispunem. Daca ati cumparat un produs si credeti ca acesta nu concorda cu descrierea facuta de noi, il puteti returna (cu conditia sa fie intact) in schimbul contravalorii platite, mai putin cheltuielile de transport.

La fiecare comanda pe care o faceti veti fi contactat telefonic pentru confirmarea acesteia.

Ca urmare, aceasta va fi expediata conform intelegerii si tine de responsabilitatea dvs sa o receptionati. Neridicarea comenzilor ne cauzeaza pierderi cu cheltuieli de transport tur-retur atat la trimiterea prin posta, cat si prin curier.

Orice comanda poate fi anulata atat timp cat nu a fost expediata.

Despre securitatea informatica

Site-ul este protejat de catre furnizorul de servicii de gazduire si poseda certificat de securitate SSL. Cu toate acestea, nu putem garanta ca site-ul este lipsit de orice risc.

Nu va putem garanta ca nu veti avea nici o problema folosind site-ul nostru, cum ar fi functionarea lui corecta, lipsa virusilor, posibilitatea spargerii sistemelor de protecţie etc.

Toate disputele ce ar putea rezulta din folosirea site-ului cat si a produselor cumparate pe site vor fi supuse legilor romanesti si europene in vigoare.

0
Coșul meu
Call Now Button