Graviola – Un superaliment si un nou tratament natural impotriva cancerului

Annona muricata este un arbore originar din padurea amazoniana, care a dovedit un potential remarcabil in tratarea cancerului. Frunzele si fructele acestui copac (cunoscute sub numele Graviola sau Guanabana) contin substante anti-cancerigene de mii de ori mai puternice decat chimioterapia in lupta impotriva multor tipuri de cancer.

Unele cercetari stiintifice publicate in Journal of Natural Products cum mai mult de 20 de ani in urma au dezvaluit pentru prima oara ca aceste substante contin o componenta citotoxica (adica cu efect toxic asupra celulelor) de 10.000 ori mai eficienta decat cunoscutul medicament Adriamycina, folosit in tratamentele chimioterapeutice impotriva cancerului.

Deosebirea fundamentala intre Graviola si Adriamycina este ca prima nu aduce nici un fel de atingere celulelor sanatoase, concentrandu-si efectul terapeutic exclusiv asupra celulelor maligne. Medicamentele chimioterapeutice precum cel pomenit mai sus ataca fara deosebire atat celulele sanatoase cat si cele maligne.

Populatiile amerindiene din bazinul Amazonului intrebuinteaza de mii de ani Graviola pentru relaxare, combaterea infectiilor, prevenirea bolilor cronice etc. In acest sens, atat fructele Graviola cat si frunzele, tulpinele si scoarta copacului sunt folosite cu succes astazi ca si tratament natural impotriva acestor patologii cat si impotriva cancerului.

Pe langa posibilitatile sale anti-cancerigene, Graviola ajuta si la exterminarea bacteriilor si ciupercilor infectioase, ajutand totodata la curatirea organismului de parazitii interni.

In concluzie, beneficiile unei suplimentari cu Graviola sunt:

– Efect anticancerigen, fara a pricinui senzatii de greata extrema, slabire si caderea parului
– Protectia sistemului imunitar si preintampinarea infectiilor
– O imbunatatire a nivelului de energie si promovarea unei stari de spirit pozitive
– Efect detoxifiant prin anihilarea stresului oxidativ
– Reglarea tranzitului intestinal si eliminarea deseurilor din organism
– Efect calmant, usor sedativ, imbunatateste calitatea somnului
– Hranitor, energizant, antioxidant, micsoreaza simptomele imbatranirii
– Benefic pentru inima si vasele de sange
– Efect antireumatic

Alexandra George

Terapeut Naturopat-Iridolog

Graviola (Annona Muricata), 500 mg, 120 capsule – Primo Nutrition

 

One Response to Graviola – Un superaliment si un nou tratament natural impotriva cancerului

  1. Multumesc pentru acest articol. Bine de stiut.
    Am comandat si eu acum 2 zile, aici l-am gasit la cel mai bun pret. Am mai luat de pe alte site-uri si simt ca ma ajuta, mai ales iarna, cand da frigul. Mersi ! Voi incepe sa il iau.

Leave a reply

0
Coșul meu
Call Now Button